Recruitment solutions


Ekwa Consult is een erkend werving- en selectiekantoor met als specialisatie midden- en hogere managementprofielen. Elke werving- en selectieprocedure heeft als uiteindelijke doelstelling het vinden van nieuwe medewerkers met toegevoegde waarde voor uw organisatie of onderneming.

Doordat wij op een aantal momenten in de procedure een alternatieve aanpak hebben, kunnen we u tot op heden een ratio van 100% invulling voorleggen.

Onze kracht ligt enerzijds in het ten volle exploreren van de meerwaarde van (social) netwerking in onze search-fase, waardoor we een grote én relevante instroom bekomen. Anderzijds is in elk contact met potentiële kandidaten, de kandidaat met zijn ervaringen, interesses, ambities en persoonlijkheid, ons vertrekpunt.

Dit maakt dat wij op een heel persoonlijke en kwalitatief hoogstaande manier inschattingen kunnen maken. Daarbij komend kunnen wij eveneens een uitgebreide testing van kandidaten voorzien in de vorm van een assessment dat volledig op maat van uw behoeften kan worden samengesteld.